Categorieën

  Auto's

  Bloemen en geschenken

  Boeken en tijdschriften

  Cadeaus en gadgets

  Dating

  Electronica

  Erotiek

  Eten en drinken

  Feestartikelen

  Financiën en geld

  Geld verdienen

  Hotels

  Huis en tuin

 Inktpatronen

  Internet diensten

  Lichaamsverzorging

  Mode en kleding

  Muziek en films

  Online shoppen

  Opleidingen en werk

  Speelgoed

  Sport en recreatie

  Reizen en zonvakanties

  Telecom en ringtones

  Vakantiehuizen

  Verzekeringen

  Warenhuizen

  Webhosting

  Weekendtrips

  Zakelijke websites

    

    

 

Newsletter

  Hierboven uw E-mail adres

D-date.nl

D-date.nl - Datingsites en relatiesite

Home | Dating | D-date.nl

 

D-date.nl  

D-Date.nl

D-Date is dé datingsite voor mensen die werk willen maken van het vinden van een partner.

D-date.nl

Dating, datingsites, relatiewebsites
D-date.nl: Als enige datingsite heeft D-Date een gelijk aantal mannen en vrouwen in het bestand. Deelnemers kunnen zoeken via het geavanceerde zoeksysteem dat precies aangeeft in welke mate de profielen bij elkaar passen. Bovendien kunnen zij deelnemen aan leuke activiteiten. D-Date biedt de mogelijkheid om persoonlijk advies te vragen over bijvoorbeeld het opstellen van het profiel, het doen van contactverzoeken en het selecteren van de deelnemers waaraan een contactverzoek wordt gedaan.

D-Date Cadeaubon
Met de D-Date Cadeaubon geeft u één of meer maanden deelname aan D-Date aan iemand cadeau. De ontvanger kan daarmee dat aantal maanden deelnemen, waarna de deelname automatisch beëindigd wordt tenzij de ontvanger aangeeft op eigen kosten langer te willen deelnemen

Veilig daten? D-Date...
Door bij D-Date gebruik te maken van het D-Mail adres (anoniem mailadres via D-Date) en via de site te mailen wordt het eigen prive-emailadres niet bekend bij de ander, tenzij het door de deelnemer zelf verstrekt wordt. Mocht een deelnemer aan D-Date een contact met een andere deelnemer niet langer op prijs stellen, dan kan de mogelijkheid tot mailen met elkaar via de site worden uitgeschakeld. Dan stopt het mailverkeer met die deelnemer direct, tenzij de deelnemer diens prive-emailadres heeft verstrekt. Het feit dat bij D-Date direct betaald dient te worden voor deelname én dat alle persoonsgegevens dienen te worden ingevuld, zorgt ervoor dat er al een hogere drempel is voor kwaadwilligen. Bij sites met gratis deelname is die drempel veel lager.

D-Date is de enige datingsite met een gelijk aantal mannen en vrouwen in het bestand, een helpdesk die van 08.00 tot 23.00 uur persoonlijke ondersteuning biedt (binnen twee uur antwoord!) én die leuke activiteiten voor haar deelnemers organiseert (D-Meetings).

Ga naar de hoofdpagina van D-Date.nl

D-Date.nl

Vind je partner bij D-Date.nl !

D-Date.nl.nl - Datingsite - Relatiesite -
www.D-Date.nl

Advertenties 

  


  

 

Copyright ©2008 Euroaanbieding.nl